Привітання, вітання та поздоровлення

Поздоровлення на день народження, ювілей і весілля, з 23 лютого, 8 березня і Новим роком, поздоровлення подрузі або другу - що тут, здається, складного? Але не кожен з нас володіє легким пером і вільним стилем. Ось і ламаємо голову: які знайти слова для привітання?

Як краще привітати директора? Відкрити презентацію, виставку, святковий вечір? Привітати своїх колег або друзів зі святом?

А рішення - є, і воно позбавляє від необхідності вивчати мови знаменитих ораторів і перегортати збірники афоризмів.

Наш сайт створений для того, щоб допомогти вам. Тут ви знайдете вітання практично на всі випадки життя, на свята.

Часом оригінальне привітання може послужити вам хорошу службу - якщо ви посварилися з коханою людиною, то нетривіальне привітання цілком може вас помирити.

Ви зустріли ту, про яку мріяли все життя, але не знаєте, як виразити словами ваші почуття? Розділ визнання в любові підкаже вам потрібні слова. А на 8 березня ваша кохана отримає не тільки квіти, а й щирі, зворушливі вірші про вашу любов. Жінки так чутливі до слів ...

Купили подарунок - прикладіть вірші до подарунка - ефект гарантований. Той, кому привітання адресовано, зрозуміє, що ви не просто прикупили подарунок: ви шукали слова, щоб повною мірою висловити своє ставлення до близької людини, і знайшли їх.

І абсолютно незабутнє враження справить ексклюзивне привітання, яке ви можете замовити нашим професійним поетам. У ньому будуть звучати всі нюанси ваших відносин, враховані кращі риси характеру, зовнішності, звички і т.п. тієї (того), кого ви хочете порадувати.

А ще на нашому сайті ви знайдете безліч голосових і відео листівок, які допоможуть жартівливо розіграти друзів або стануть милим і добрим повідомленням, поздоровленням на мобільний телефон.

Широка добірка прикольних і веселих СМС оживить і різноманітить ваше щоденне спілкування з друзями.

Знайдете на сайті і сценарії, які допоможуть весело і в хорошому темпі провести будь-які свята. І гуморні стінгазети, які тільки й треба - роздрукувати, додати фото ...

Словом, ми щиро сподіваємося, що інформація на сайті та підібрані практично на всі випадки життя поздоровлення допоможуть вам почувати себе вільно в будь-якій ситуації і підтримувати добрі стосунки з близькими та друзями.

Привітання З Пасхою – З Великоднем

Великодні смс

Ой радійте, Божі люди! Кожен гнів нехай забуде І в любові проживає – Так Христос заповідає! Бо любов прийшла з небес. Христос Воскрес!

***

Проміння тепле сиплиться з небес. Вітаю з Пасхою! Христос Воскрес!

***

Ось, тримай це смс! І радій – Христос Воскрес!

***

Нехай дощить і небо сіре… Й на вилазку ніхто з нас не пішов… Та всеодно веселий настрій, Бо Воскресіння День прийшов!!!

***

Я вірю в Боже Воскресіння І в те, що не самотні ми… Я зичу в кожній справі лиш сумління, Любові, щастя й доброти!!!

***

В траві фіялочки зітхають І пролісок тремтить увесь, Розквітла яблунька аж сяє – Христос Воскрес! Христос Воскрес!

***

Христос Воскрес! Усе радіє, Сміється сонечко з небес, Прозора річечка леліє – Христос Воскрес! Христос Воскрес! Докладніше ознайомитись »

Привітання З Пасхою - З Великоднем

Великодні привітання у прозі

***
Шановна ___________!
З нагоди світлого величного християнського свята – Воскресіння Христового, прийміть сердечні вітання та найкращі побажання – міцного здоров’я, добра, злагоди та Божого благословення. Нехай цей день гуртує всіх нас навколо давніх християнських цінностей: доброти, терпимості, милосердя, любові до ближнього.
Хай диво Християнського Воскресіння надихає Вас на добрі та праведні справи, наповнить радістю Ваші серця, а переможний дух надії додає Вам сил, енергії для добрих і корисних справ, спрямованих на процвітання України.
Христос Воскрес!
З глибокою повагою, ___________.
***
Шановна ________________.
Прийміть щиросердечні вітання із світлим Воскресінням Христовим!
Це свято спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. Свято Великодня нагадує нам про те, що кожна людина народжується для добрих справ і творіння. Хай цей день принесе у Вашу оселю радість і надію, гарний настрій, благополуччя й упевненість у завтрашньому дні.
Нехай Воля Господня надихає Вас на праведні справи, закликає до милосердя, додає натхнення і сили в ім’я здійснення й процвітання України.
Христос Воскрес!
З повагою _____________. Докладніше ознайомитись »

Привітання З Пасхою - З Великоднем

З Пасхою вітання

***
Славіте нашого Христа
За кров його, за Хресні муки.
Любіть його, як він любив
В годину щастя і розлуки.
Христос Воскрес!
***
Що за день чудовий Воскресіння,
Сповнений любові і надій?
За чиїмось мудрим Повелінням
Світ довкола враз помолодів.
Прямо в хату ллється сонця повінь,
Вже давно такої не було.
А душа стає моя раптово,
Неначе біле лебедя крило.
Хоче в небо визволення ради
Із пітьми, що застує мені…
Воскресіння – то велика радість,
Благодать Господня навесні. Докладніше ознайомитись »

Привітання З Пасхою - З Великоднем
clear